Jeśli wyczerpałeś limit urządzeń, które możesz zarejestrować na swoim koncie, możesz usunąć jedno z nich w panelu kontrolnym Ustawień urządzenia. Wcześniej zarejestrowane urządzenie nie może być po raz kolejny dodane do konta przez 24 godzin.

W poniższej galerii pokazuję na swoim przykładzie, krok po kroku, co należy kliknąć, aby usunąć zbędne urządzenia z listy.